In ontwikkeling

 • Wethouders en Colleges: samenwerking die staat en blijft staan

  30% van de wethouders haalt de eindstreep niet?! Met individuele begeleiding en teaminterventies willen wij bijdragen aan plezierig en vooral effectief bestuur.

  Status: Uitnodigingen gaan uit naar gemeentesecretarissen.

 • Cleanmanagement: tevreden klanten en betrokken medewerkers

  In een samenspel met de klant, medewerker en management creeren we een efficientere dienstverlening. Resultaat is dat grote logge organisaties opgedeeld worden in kleinere satelieten en dat grote delen van het proces door de klant zelf uitgevoerd kan worden. Iedereen doet zijn deel dat er toe doet. Iedereen heeft daar optimale invloed op.

  Status: Eerste concept wordt met aantal organisaties besproken.

 • Beter samenwerken en betere resultaten door trainingen

  Samen een training volgen, nieuwe zaken leren met 'nieuwe' collega's, leidt tot nieuwe verbanden en relaties. Het is eigenlijk een veilige manier van netwerken. In de trainingen is aandacht voor zowel de 'harde, rationele, wetende' kant, als de 'zachte, relationele, ontdekkende' kant.

  Status: De training projectmatig werken is klaar en kan met u, of een aantal kwartiermakers, op maat worden gemaakt. De training adviseren is in concept klaar.

 • Burgemeester Gemeentesecretarisgesprekken

  Een koppel Burgemeester Gemeentesecretaris gaat met 5 andere vertrouwde koppels in gesprek over hun werk en dan met name over hun relatie en het effect daarvan op organisatie en bestuur.

  Status: Eerste bijeenkomst is positief ervaren en de tweede komt er aan.

 • Verbouw van groenten in leegstaande panden, nieuw werk

  In veel steden hebben we te maken met leegstand. Ook zie je de trend dat de consument zijn groenten weer uit de buurt wil betrekken. Led-verlichting biedt ons mogelijkheden om energiezuinig en milieuvriendelijk groenten te telen. Wij zoeken uit welke mogelijkheden er zijn om dit idee vorm te geven.

  Status: Veel partijen zijn benaderd en geintresseerd. De techniek i.c.m. soort groente is nu het onderwerp van onderzoek.

 • Maatschappij- en organisatiekritiek

  Veel mensen, medewerkers, managers, hebben ideeen over hoe wij de wereld en in het bijzonder onze organisatie beter, mensvriendelijker, zouden kunnen inrichten. Wij zetten een website op waar deze kritiek genoteerd kan worden en wij organiseren daarmee nieuwe beweging.

eindelijk wordt de boel eens aan elkaar geknoopt.. “

Nieuwe ideeen


 • The Day-After

  Een prachtige conferentie gevolgd. Prachtige verrijkte inzichten. En nu..

  Het idee is om u te helpen aan een goed vervolg voor uw organisatie. Hoe implementeer ik het geleerde bij mij?

 • Meer energie

  Ann MacGeeCooper heeft veel onderzoek gedaan naar energie. Achter op haar boek staat: bent u ook zo moe aan het eind van een werkdag?

  Hoe gaan wij ervoor zorgen dat u energie krijgt en bijna niet moe te krijgen bent?

 • Samen ontwikkelen

  wilt u mee denken of werken aan een idee? Heeft u andere ideeen en zoekt samenwerking?

  neem dan contact op »

Contact

Naam: Dave Idema

Mobiel: +31 6 53 905 486

Email: dave@di-ontwikkelaars.nl